Lo Collectiu Occita

Lo Collectiu Occitan es a 17 oras a l’Ostal d’Occitania a Tolosa !

Publié le 25 mai 2023 par Joan Pèire LAVAL

Apuèi los recampaments del Collectiu Occitan a Fr3 Tolosa , Montpelhièr , Clarmont e a Ràdio Bleu Tolosa , apuèi las mocions de sosten votadas per mai de 600 comunas , l’ora es venguda d’organisar una granda manifestacion occitanista , reivendicativa e festiva coma a Tolosa en 2012 ! Per l’occitan cada jorn a la TV e ràdio publica , per l’ensenhament , per l’occitan dins la vida publica . Dijous 25 de mai acamp del Collectiu a 17 oras a l’Ostal a Tolosa per causir la data e començar de faire calfar lo motor . COLLECTIU OCCITAN : Convergéncia Occitana – Institut d’Estudis Occitans ( OPM ) – Confederacion Calandretas – Felibritge – Bolegadis- Macarèl – Partit Occitan – Pais Nòstre- Partit de la Nacion Occitana – EELV Occitània – Bastir Occitània – Occitanie Pais Nostre-